Szállítás

A Honlapon történt rendelések kiszállítása futárszolgálattal, vagy személyes átvétellel történik.

Az adott napon 12:00 óráig beérkező megrendelésekét, tudjuk még aznap feldolgozni, az ez után beérkező megrendeléseket a következő munkanapon dolgozzuk fel.

A pontos és aktuális szállítási díj minden esetben a kosárban történik meghatározásra, a kosár tartamának paramétereinek megfelelően.

Amennyiben az Ön megrendelése meghaladja a 40kg-ot ügyfélszolgálatunkkal telefonon, vagy emailben vegye fel a kapcsolatot, mert ezen súlyhatár felett egyedi szállítási díjakat alkalmazunk..

 A szállítási címet pontosan add meg és inkább ellenőrizd le!
A megjegyzés rovatban feltüntett adatokat a futárszolgálat nem kapja meg, azokat csak az ügyfélszolgálat tudja értelmezni. Kérjük minden, a szállítást segítő információt a szállítási cím megadásánál lévő mezőkbe töltse ki (pl.: a kapucsengő számát/nevet írja a keresztneve mögé), hogy a futár biztosan megtalálják a címen. A futárokat telefonhívásra kötelezni nem tudjunk, így ezen jellegű kéréseket nem áll módunkban teljesíteni! A házhozszállítás pontos napjáról a futárszolgálat SMS-ben és e-mailben küld értesítés.
Házhoz szállítás

Csomgjainkat a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. és a Magyar Posta szállítja ki otthonába, vagy akár munkahelyére.
(Postafiókcímre nem kézbesítünk).

A szállítási költség a csomagok súlyától függ. A GLS és a Magyar Posta a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállítja az általad megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelölj meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető vagy.

Természetesen székhelyünkön is át tudja venni rendelését a nyitvatartási időn belül. Személyesen akkor lehet jönni a megrendelésért, ha annak státusza visszaigazolásra került és erről megkapta a tájékoztató emailt. Személyes vásárláskor előre utalás, illetve készpénzes fizetés lehetséges.


Átvételi pont és garanciális ügyintézés helye:

Figra Bemutatóterem, 1211  Budapest (Csepel) Déli utca 4.

Nyitvatartási idő:
Munkanapokon, 8.00 - 16.00

Bemutatótermünkben webáruházi kínálatunk jelentős része is megtalálható és személyes vásárlásra is lehetőség van.

Üzeletünkben nincs lehetőség bankkártyás fizetésre!

Adja le a rendelését 16.00-ig és a raktári tételeket az azt követő 3. munkanapon 10.00-kor már át is veheti.

A személyes átvétel minden esetben ingyenes.